Uw garantie bij Administratiekantoor Marjan Koppes uit IJsselstein

Een boekhouder, is dat nu wel zo nodig? Dat bepaalt u uiteraard zelf. Wij garanderen duidelijke prijsafspraken, aandacht voor uw zaken en de hoogst mogelijke belastingteruggave. Maak vandaag nog een afspraak. Bel 06-13 91 73 42.

Maak een afspraak

Duidelijke prijsafspraken

Uw boekhouding: hoeveel tijd kunt u besparen? We maken voor u een duidelijke inschatting van het aantal uur dat uw boekhouding in beslag gaat nemen. Vooraf spreken we een prijs af. Dat is voor beide partijen wel zo duidelijk en verstandig. Diensten die niet onder de prijsafspraak vallen, worden apart vermeld en vooraf met u besproken. Voor een goede kostenverdeling over het jaar werkt Administratiekantoor Marjan Koppes uit IJsselstein, als u dit wenst, met maandtarieven.

Servicegericht

Het meest persoonlijke aspect van ons bedrijf is de service. Wij ontkennen niet dat het soms druk is bij ons, maar wanneer u belt met een dringende vraag, dan zullen wij altijd tijd voor u vrijmaken. Elke vraag die u als cliënt heeft, krijgt alle nodige aandacht en u zult altijd het correcte antwoord krijgen. Dat is een logisch gevolg van onze persoonlijke service.


Kwaliteit van administratieve diensten

Een belastingteruggave is natuurlijk fijn, maar niet altijd een teken van de kwaliteit van uw boekhouder. Mogelijk had de teruggave vele malen hoger kunnen uitvallen, maar u kunt dit lastig controleren. U heeft immers minder inzicht in de financiële administratie. Ook daarom is de zakelijke vertrouwensrelatie van essentieel belang. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van uw situatie en daarbij houdt het ons scherp. Wij werken immers voor u.