Administratiekantoor Marjan Koppes, boekhouder, ondernemer en perfectionist

Uw tijd is kostbaar. Dat begrijp ik als mede-zzp’er maar al te goed. Persoonlijkheid en helderheid monden bij Administratiekantoor Marjan Koppes uit in het beste resultaat voor u. Ik neem u uw administratie uit handen, zodat u zich kunt richten op uw onderneming. Maak vandaag nog een afspraak. Bel 06-13 91 73 42.

Maak direct een afspraak

Zzp’er

Tijdens het persoonlijk gesprek bekijken we samen de denkbare valkuilen en geef ik u een helder beeld over de omvang van de werkzaamheden. Hierdoor bespaart u onnodige kosten. Ook besteden we tijdens dit gesprek aandacht aan de structuur van uw financiële administratie. Als u ervoor openstaat, stel ik eventuele verbeteringen voor.

Onze diensten

Persoonlijk gesprek

Ik richt me op de boekhouding, belastingzaken en het oplossen van structurele uitdagingen rondom uw administratie. Daarbij is persoonlijke benadering mijn kracht. Doordat ik vanuit huis werk, heb ik namelijk niet te maken met hoge overheadkosten, waardoor ik altijd een aantrekkelijk maandtarief aan kan bieden.

Kostenbesparing

U behoudt het overzicht op de kosten, waarbij ook de mogelijkheid aanwezig is om met vaste maandtarieven te werken. Een persoonlijk gesprek is daarbij belangrijk zodat ik samen met u kan bepalen wat het voordeligst is voor u. Hoewel ik dol ben op cijfers, bent u uiteraard geen nummer bij Administratiekantoor Marjan Koppes. Mijn hoofddoel is om het resultaat te bereiken dat het beste is voor u.